29 de març del 2016

Una mare d'Els Arenys forma part de la nova Junta Directiva de FAPAC

Estem d'enhorabona! 

Una mare de la nostra AMPA, la Mònica, ha estat escollida per formar part de la Junta Directiva de FaPaC: la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya 

A l'AMPA, ens fa molt feliços que les famílies de l'escola siguin valorades i reconegudes i és per això, des d'aquí, volem fer-li arribar la nostra més sincera felicitació; desitjar-li molts encerts; i recordar-li que encara que hagi assumit noves tasques no té cap excusa per deixar d'ajudar-nos... Tenim molta feina per fer i necessitem a tothom! 

També som a la Junta Territorial
La incorporació de la Mònica a la Junta Directiva de FaPaC arriba després que el mes passat ja va ser escollida per formar part de la Junta Territorial del Vallès Occidental. Una tasca que també va assumir com a membre de l'AMPA d'Els Arenys.

FaPaC
L'elecció de la nova Junta Directiva de FaPaC es va fer durant l'Assemblea General que l'entitat va fer a Ripollet i que va servir també per renovar la presidenta de la Federació que, a partir d'ara, és Montse Conejo.

La FaPaC reuneix més de dues mil AMPA de tot Catalunya, el que representa un total de 600.000 famílies. Unes dades que demostren la força que les famílies hauríem de tenir a l'hora de defensar l'escola que volem per als nostres fills.

Podeu posar-hi el vostre granet de sorra. Veniu i participeu a l'AMPA!

Tots fem escola!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada