7 de març del 2016

Quan et quedes sense paraules, només pots dir una cosa... Gràcies!

Després d'una tarda durant la qual hem celebrat les portes obertes de la nostra escola, només podem donar-vos les gràcies a tots. Als qui ens heu vingut a visitar; als qui ho heu organitzat; als col·laboradors... A tots, gràcies de tot cor!

Gràcies...

A les famílies que ens heu vingut a conèixer perquè us heu acostat a la nostra escola amb curiositat i amb un afecte que hem pogut palpar.

Gràcies a les famílies que ja teniu fills Els Arenys i que heu vingut per gaudir de la tarda.

I gràcies a la gran família d'A Taula: per les monitores, pel berenar, per l'entusiasme que encomaneu, per la vostra generositat infinita. 

Però sobretot, sobretot, gràcies a tots els nens i nenes que han presentat les portes obertes i als qui participen al Taller de Cuina perquè ens han preparat un berenar fantàstic. Ens heu deixat bocabadats; sense paraules. De debò. Moltíssimes felicitats.

Un petó i una abraçada immensos per a aquest gran equip de mestres vocacional i motivat que tenim a l'escola. Heu de saber que formeu també ja part de la família de cadascú de nosaltres. Tenim tanta sort de tenir-vos... Com al Jan i al Miquel: discrets, però imprescindibles i sempre, sempre, sempre, disposats a ajudar.

I gràcies a vosaltres, pares i mares de l'escola. Gràcies també per la vostra col·laboració incondicional; perquè no dubteu ni un segon a ajudar-nos quan us ho demanem ja sigui per muntar una parada, per organitzar una festa o per fer vaixells de paper per a les portes obertes. I deixeu que acabem amb un reconeixement pels companys de l'AMPA: perquè sempre hi sou i no defalliu mai.

Ha estat una tarda fantàstica. 
Gràcies a tots per fer-la possible.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada