Vídeos

Us deixem un recull de vídeos que ens agraden. Confiem sque els gaudiu i que els pugueu compartir amb els vostres fills!

Educar és saber interpretar la mirada dels infants...

Un vídeo creat per l'equip de mestres d'Els Arenys i que recull la mirada de tots els nens i nenes de l'escola. Gràcies!
Quan la imaginació ho pot transformar tot...
Amb una bona dosi d'imaginació, una petita idea es pot convertir en quelcom meravellós... Deixeu-vos fascinar.Voleu conèixer la fàbrica dels Reis de l'Orient?
Passats el Cap d'Any, comença el compte enrera per a l'arribada dels Reis de l'Orient. Descobriu-ne la màgia!Felicitació de Nadal 2015
Gràcies, mestres, per tanta i tanta passió i dedicació per l'escola i per als nostres fills. Confiem que tots, grans i petits, pugueu complir els vostres somnis. Nosaltres serem al vostre costat per ajudar-vos.De vegades és difícil explicar la realitat als infantsAquest és un vídeo de fa uns anys. Un currículum vitae molt inspirador.
Heu fet amics aquesta setmana? 
Potser ens hauríem de deixar encomanar de l'esperit i la innocència dels més petits i gaudir de l'experiència de conèixer gent nova, cada dia.


I si l'única cosa que necessita un nen és un llibre sense dibuixos i tota la nostra atenció?

El libro sin dibujos, leído por Àngel Llàcer.
¿Y si lo único que necesita un niño es un libro sin dibujos y nuestra atención para reírse a carcajadas? Àngel Llàcer nos lo demuestra con este experimento: unos cuantos niños, #ElLibroSinDibujos y muchas ganas de hacerlos reír. ¡Aquí va nuestro experimento!
Posted by El libro sin dibujos on dimarts, 6 / octubre / 2015


Festival de final de curs 2014-2015: "Recuperant el Cinema Aurora"
Reviviu el Festival de Final de Curs d'Els Arenys: la gran festa de comiat dels nois i noies de sisè i on tots els alumnes de l'escola són protagonistes.

Camí a l'escola, de Pascal Plisson
La història real de quatre nens que han de recórrer un camí ple de dificultats i perills per arribar a l'escola. Emocioneu-vos amb el vídeo promocional!!!
Felicitació de Nadal d'Els Arenys. Nadal 2014
Poc a dir. Fantàstic! Gràcies!Campanya de Nadal d'IKEA
Una campanya comercial que ens fa reflexionar sobre què necessiten els nostres fills. PipasEl fracàs escolar, des d'una perspectiva irònica, molt irònica. Aquest vídeo va guanyar el premi al millor guió i a la millor direcció del IX Notodofilmfest i va estar nominat als premis Goya del 2014. De debò, no us el perdeu. Són tres minuts que valen molt la pena!


You can learn anything Hi va haver un dia en què Shakeaspeare no sabia l'abecedari i en què Eintein no sabia comptar. Tots comencem de zero, però tenim la capacitat d'aprendre tot el que ens proposem. 

Ara que estem a punt tornar a l'escola, ens agradaria que aquest fos l'esperit de tots durant aquest curs escolar: #youcanlearnanything. 

Activeu els subtítols si teniu dificultats amb l'anglès i gaudiu del vídeo!


L'equip petit és un gran equip!


l'equip petit from el cangrejo on Vimeo.

Cada inici de temporada seria convenient veure L'equip petit: un curtmetratge fantàstic que ens parla dels valors educatius de l'esport. Tot i que molts ja el coneixereu perquè és del 2011, sempre és un bon dia per recuperar-lo.


Joan Pahissa (o com jugar a bàsquet si només fas un metre d'alçada...)


Ens agrada molt, molt i molt aquest vídeo. La passió d'en Joan Pahissa per l'esport i l'esforç de superació constant.

Si voleu conèixer més en Joan, podeu adreçar-vos a la seva pàgina web: Glance Up.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada