Qui som?

L'AMPA Els Arenys és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu aconseguir que l'educació dels nostres fills sigui de la màxima qualitat possible.

Línies de treball de l'AMPA

1. Suport a l'escola
Per aconseguir que l'educació que reben els nostres fills a l'escola sigui de la màxima qualitat possible. En aquest sentit, s'emprenen les accions que siguin necessàries: des d'inversions fins a la col·laboració en la realització de tasques concretes, però també exigint i demanant més serveis a les administracions competents.

2. Suport a les famílies
Per oferir-los els serveis complementaris que necessiten o desitgen per als seus fills; especialment, servei de menjador i acollidaactivitats extraescolars i programa de reutilització de llibres.

3. Treball de cohesió de la comunitat educativa

Realització d'accions per fer més forta i estreta la relació alumnes-mestres-famílies. En aquest sentit, s'inclouen activitats diverses com poden ser les festes populars o tradicionals, la participació en activitats culturals i fires tradicionals del municipi.


Com ens organitzem?
Per tal de poder realitzar el màxim nombre d'activitats, ens organitzem en diferents comissions de treball. Si voleu participar en alguna de les comissions, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

1. Comissió de menjador i acollida
Per gestionar, de forma integral, els serveis de menjador i d'acollida.

2. Comissió d'activitats extraescolars

Responsable de l'organització i gestió de les activitats extraescolars que es fan a l'escola durant tot el curs escolar.

Aquesta comissió també gestiona les activitats extraescolars per a pares i mares que es fan des del curs 2014-2015.

3. Comissió d'anglès
Per gestionar les activitats que es realitzen a l'escola relacionats amb la formació en anglès. Actualment, és la comissió que gestiona el Projecte d'Anglès d'Els Arenys.


4. Comissió de llibres
Responsable del Projecte de Reutilització de Llibres (que inclou llibres, flautes i llapis de memòria)5. Comissió de festes i activitats externes
Gestió de les activitats festives que es fan tant dins de l'horari escolar a petició de la Direcció de l'escola, com la participació en activitats i fires que es fan al poble i a petició de l'Ajuntament.

Vegeu la Memòria d'Activitats Populars

6. Comissió de convivència
Responsable de la relació amb els pares i mares delegats i amb l'agent tutor de la Policia Local. Així mateix, gestiona tots els aspectes d'higiene i salut.

7. Comissió d'Administració i Subvencions

Responsable de la gestió administrativa de l'AMPA i de la petició/justificació de subvencions.

8. Comissió de Comunicació
Per fer arribar la informació de l'AMPA a les famílies (blog, xarxes socials i cartells)

9. Voluntaris de l'hort
Existeix un grup de mares i pares voluntaris que tenen cura de l'hort de l'escola10. Voluntaris per al projecte "Fruita a l'escola"
Existeix un grup de mares i pares voluntaris que s'encarreguen de preparar i repartir la fruita que envia la Generalitat per a tots els alumnes de l'escola


Comissions i òrgans on participem

1. Consell Escolar
Representants de l'AMPA participen en les reunions del Consell Escolar de l'escola

2. Consell Escolar Municipal
Representants de l'AMPA participen a les reunions del Consell Escolar Municipal

3. Participació en el Pla Educatiu de Ciutat (PEC)
Representants de l'AMPA participen en les reunions i trobades del Pla Educatiu de Ciutat (PEC) que impulsa l'Ajuntament de Castellbisbal.

4 Participem a la Taula de Salut de Castellbisbal.AMPA Els Arenys. Tots fem escola!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada