3 de desembre del 2015

La campanya amb els refugiats sirians es converteix en molt més. Gràcies!

La campanya d'ajuda als refugiats sirians que hem posat en marxa les AMPA de Castellbisbal durant aquest mes de novembre ha crescut més del previst.

Els contenidors de roba van quedar petits i el diumenge dia 29 de novembre, al Mercat d'Intercanvi vàrem vendre molta, moltíssima, roba fins al punt de recollir 402 euros.

Tots aquests diners, aniran a parar al Fons Català de Cooperació que els invertirà en projectes de solidaritat amb els refugiats sirians. Per tot això, gràcies als qui vareu portar-nos roba i gràcies als qui vareu ajudar-nos a arreglar-la, vendre-la i, en definitiva, a organitzar la campanya.



Més solidaritat amb l'Armari Solidari i amb Engrunes
Però com a resultat de tota aquesta iniciativa, hem pogut ajudar més persones. Com que no es va poder vendre tota la roba recollida, vàrem optar per distribuir-la a dues iniciatives solidàries més.

Una, l'Armari Solidari de Castellbisbal i l'altra, la Fundació Engrunes. Dos grans projectes que donaran una segona vida a tota aquesta roba que ja no utilitzàvem. Us podem que la vostra col·laboració, arribarà a bones mans. Gràcies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada