24 de setembre del 2015

Ja arriba el dia... Dissabte, marxem al Centre Interactiu del Peix!

Dissabte al matí, unes 60 persones, omplirem un autobús i ens n'anirem, juntes, a fer una visita al Centre Interactiu del Peix!

Es tracta d'una sortida que ha organitzat l'AMPA d'Els Arenys amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellbisbal, la Diputació de Barcelona i del Centre Interactiu del Peix i que farà possible que famílies de l'escola puguem gaudir d'aquest espai i conèixer a fons el camí que recorre el peix des del mar fins a la taula.

Des d'aquest espai web volem agrair, a totes les famílies, la seva excel·lent resposta i participació i als organitzadors, com sempre, el nostre més sincer reconeixement.

Per als que vingueu a la sortida, deixem, a continuació, les dades bàsiques per no fer tard i als qui no us heu apuntat, us animem perquè hi participeu en properes ocasions. Segur que podrem fer alguna sortida més durant el curs!


  • Data: dissabte, 26 de setembre
  • Hora de sortida: 8.30 hores
  • Lloc de sortida: Escola Els Arenys
  • Hora de tornada: sortirem del Centre Interactiu del Peix a les 12.30 hores (aprox.)

NOTA: En cas que algun motiu d'urgència us impedeixi venir a la sortida, us agrairem que ens ho comuniqueu al més aviat possible. Així podrem donar cabuda a d'altres famílies que han quedat en llista d'espera. Gràcies per la vostra col·laboració


AMPA Els Arenys
Perquè l'educació dels nostres fills ens importa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada