18 de juny del 2014

Arrelats al passat. Amb clara visió de futur


Som
Aquest any ho hem après tot  de Castellbisbal: gegants i grallers, cuca, cuqueta, diables, potafocs i timbalers, ronda de rei, capsigrans i el Pont  del Diable, la Torre Fossada o els Degotalls. Durant tot el curs, els nostres fills ens han explicat, amb il·lusió, tots els secrets del Patrimoni de Castellbisbal.

Els que vàrem veure amb reticència que aquest fos el centre d’interès d’enguany, hem de reconèixer que ens vàrem equivocar. Ha estat una elecció fantàstica. Hem treballat les tradicions i ens hem arrelat al poble igual que, fa anys, als arenys s’hi arrelaven plates d’horta i fruiters.

Sí, així és com entenem que ha de ser l’educació dels nostres fills: ben arrelats al país que els veu créixer per tal de fer-se grans i transformar-se persones amb valors ferms.

Invencibles
I en aquest sentit, els pares podem estar tranquils. Sabem que comptem amb uns mestres immillorables: que es dediquen als nostres fills amb vocació i sense estalviar esforços. La motivació dels alumnes, els resultats acadèmics i els nous projectes engegats cada any així ho confirmen.

Convençuts que, als Arenys, mestres i alumnes feu un equip imparable, només volem felicitar-vos per la feina feta i acomiadar-nos fins l’any que ve amb una  canço d’Els Catarres que, com no podia ser d’altra manera, porta per títol Invencibles


Bon estiu,


Associació de Pares d’Els Arenys (APA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada