12 de setembre del 2014

Les escoles es posen en marxa. Les AMPA, també

Comença un nou curs escolar i, un any més, a l’AMPA d’Els Arenys l’encarem amb aquella sensació que es troba entre la il·lusió de tornar a posar-nos en marxa i el convenciment que, passades unes setmanes, la rutina ens tornarà a fer desitjar l’arribada de les festes de Nadal.

Però, tot i això, ens agrada gaudir d’aquests dies de preparatius en què pares i fills compartim estones d’il·lusió: fer punta als llapis de colors i preparar les llibretes, folrar els llibres, planxar les bates i posar el nom a la roba nova. Tot, amb aquella clara i ferma voluntat que, aquest any, farem més i millor!
Com la resta d’AMPA, a Els Arenys ja fa dies que hem tornat a l’acció. Ha calgut preparar els llibres de reutilització, les fitxes, les flautes, els llapis de memòria i les carpetes. Hem recuperat els projectes que van quedar pendents de l’any passat i hem posat a punt les extraescolars i el menjador per tal que, el dia 15, tot estigui a punt. Molta feina que fan mares i pares voluntaris.
I és en aquest sentit, que volem animar-vos perquè participeu a les AMPA de les escoles i instituts dels vostres fills. A l’escola, hi ha molta feina per fer i a les AMPA, tothom hi té cabuda: des dels qui s’encarreguen de les tasques administratives i econòmiques fins als que hi participen muntant un estand al carrer el dia de Sant Jordi; des dels qui s’ofereixen per repartir coca i xocolata per Carnestoltes fins als pares delegats d’aula; des dels qui expliquen contes als alumnes del parvulari fins als qui cusen disfresses perquè els nostres nens puguin inventar històries increïbles.
Sí, una de les grans virtuts de l’escola és que hi cabem tots i que tots hi som necessaris.
AMPA Els Arenys
Perquè l'educació dels nostres fills ens importa

Carta al lector publicada el dia 12 de setembre, al diari digital  772.cat
Per veure-la, cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada